Djurslands attraktioner

 Her er et udsnit af de mange seværdigheder,  som ligger i nærheden af Sleep&Go

Indenfor en gåturs afstand ligger fiskerparadiset Djurs Fiskepark i Fannerup. Tidligere gæster har dokumenteret, hvad de fik med hjem fra Fannerup Put & Take, og aflagt fangstrapporter. Tyskkyndige kan læse en anmeldelse af fiskestedet i Fannerup.

 

I nabobyen Nimtofte ligger Djurs Sommerland, som ud over Danmarks største rutschebane også kan byde på Piratland, Sommerland, Vandland, Cowboy- & Indianerland, Lilleputland, Afrikaland og Mexicoland.
 
Grenå byder bl.a. på Kattegatcentret, som med informative og spændende udstillinger formidler viden om det naturlige liv, fysikken og miljøet i havet. Med informative og spændende udstillinger formidler Kattegatcentret viden om det naturlige liv, fysikken og miljøet i havet.
I Grenå Golfklub er gæster altid velkomne. Der er næsten altid er plads på banen. For at spille banen kræves kun, at man er medlem af en dansk eller en udenlandsk golfklub og at man har et handicap på 54 eller derunder.  

I Ebeltoft ligger Fregatten Jylland, som er verdens længste træskib, en autentisk fregat, omgivet af museumshal og Fregat Café fra 2005, et træskibsværft m.m.


 

Ree Park - Ebeltoft Safari byder i sommerperioden på daglige aktiviteter som gepardfodring, vildhundefodring, fugleopvisning, ulve- og bjørnefodring.


Også inden for en god halv times kørsel ligger Aarhus med attraktioner som
Den Gamle By, Kunstmuseet Aros, Musikhuset Aarhus og Tivoli Friheden.

 

 


I Randers ligger
Randers Regnskov, hvor du i et autentisk tropisk klima bevæger dig rundt mellem kæmpelianer, brætrodstræer, brusende vandfald og mere end 250 dyrearter.
 

 


Lübker Golf Resort kombinerer golf og familieaktiviteter i verdensklasse som de første i Danmark. Det 200 hektar naturskønne område rummer en 27 hullers mesterskabsbane tegnet af Robert Trent Jones II, luksus golfferieboliger, et 3.500 m2 oplevelsesmekka med subtropisk bad, spa, fitness og café. Derudover golfklubhus med restauranter, mødefaciliteter og meget mere.

Glasmuseet i Ebeltoft udstiller moderne international studioglas og har en samling på 1500 værker skabt af 700 kunstnere fra 40 lande. Foruden den permanente samling viser museet 6-8 særudstillinger om året enten af en enkelt glaskunstner eller af sammensatte grupper.

  Skandinavisk Dyrepark er lige noget for dig som er vild med dyr og natur. Her kan man opleve 300 dyr boltre sig i store parker og reservater. Det er en rigtig god ide at pakke madkurven til hele familien og nyde frokosten i det fri.

Munkholm Zoo byder på en hel dags oplevelser for hele familien. Med mere end 90 forskellige dyrearter fordelt på over 400 dyr, er I garanteret en spændende og oplevelsesrig dag

 

Ikke at forglemme rummer Djursland også Mols Bjerge, der med sin enestående natur byder på fantastiske vandreture og udsigter.